Afterrally

– Stemningen vil bokstavelig talt stå i glasstaket, sier Kjell Fiskerud, som sammen med Stig Rune Kjernsli og Leif Broen i KNA Kongsvinger inviterer til After Rally Party i Gågata i forbindelse med KNA Rally Finnskog 28. januar. Loveshack – Norges beste partyband blir hovedtrekkplasteret. 

Både deltakere og publikum i KNA Rally Finnskog har uttrykt at de savner rallyteltet som tidligere var på Rådhusplassen i forbindelse med løpet. Derfor valgte arrangørene i år å gjøre en litt ny vri. I stedet for telt, flyttes festen inn i glassgata i Kongsvinger sentrum. Og arrangørene har lagt til rette for at det vil bli fullt trøkk ved å leie inn Loveshack.

– Med Loveshack på scenen ønsker vi å gjenskape den gode stemningen som var på Kontraskjæret under cupfinalehelga. Loveshack spiller virkelig i eliteserien når vi snakker om underholdning, noe også de som var i teltet på Kontraskjæret kan skrive under på, sier Kjell Fiskerud.

Gågata i Kongsvinger blir bokstavelig talt sentrum for årets KNA Rally Finnskog 28. januar. Både start- og målrampa vil være i Jernbanegata, bare noen små skritt fra Gågata. Dørene i en oppvarmet glassgate åpnes umiddelbart etter målgang klokken 18.00.

– Det vil bli rigget til 500 sitteplasser, Max Ivan Lindkjølen serverer maten og vi har alle rettigheter. Når Loveshack i tillegg skal stå for hovedunderholdningen, så er alt duket for en fantastisk aften. Tidligere arrangementer, som blant annet Oktoberfesten, har vist at folk liker seg i glassgata, poengterer Fiskerud.

Både før og etter Loveshack vil innleid DJ spille 80- og 90-tallsmusikk.

– Vi har fått veldig gode tilbakemeldinger på initiativet til dette arrangementet, og alt tyder på at dette blir en suksess. Premieutdelingen vil foregå på den store scena i glassgata klokken 21.00, forteller Stig Rune Kjernsli.

Billettsalget er i full gang, og Leif Broen oppfordrer folk til å kjøpe billetter på forhånd.

– For å være helt sikker på å komme inn, må man kjøpe billetter på forhånd. Vi kan ikke garantere at det blir igjen billetter å få kjøpt i døra, understreker Broen, som håper på opp mot 700 feststemte gjester i glassgata. Billetter kan for øvrig bestilles på e-post til info@rallyfinnskog.no eller kjøpes hos Ticketmaster.